dec. 2021

Vlaanderen Wandelt Roeselare april 2019

Fotoreportage van Mario Carton – 75 foto’s

Roeselare 28 april 2019 “Vlaanderen Wandelt” en het 25-jarig bestaan van WSV De Colliemolen.
Ruime controles en startlocatie, goede parcours, diverse gratis bezoeken soms ook met gids, kids zoektocht enz.
De enige spelbreker was het weer, dat al bij al vanaf de middag nog zo slecht niet was. Maar spijtig genoeg was dit iets te laat.
Desondanks mag WSV De Colliemolen terugblikken op een geslaagde organisatie.
Er waren weinig fotografen op pad, maar Mario Carton (Wandelgazette) was onmiddellijk akkoord om zijn foto’s ter beschikking te stellen.
Ga zeker ook eens een kijkje nemen op de blog van Wandelgazette (https://wandelblog.com). Het is zeker de moeite waard. De link naar “Wandelgazette” kun je ook terugvinden op de startpagina bij “Wandellinks”.

Klik een foto aan om deze te vergroten.
Veranderen van foto doe je met de pijltjes van je toetsenbord of de pijltjes links en rechts.
Alle foto’ s worden getoond, ook wanneer ze verdeeld zijn over meerdere bladzijden.
Gebruik van de bedieningsknop.
De 4 pijltjes in het midden: Tonen van de foto op het volledige scherm.
Pijltje links (afspelen): Slideshow, toont alle foto’s na elkaar met korte tussenpauze.
Pijltje boven: Verbergt de bedieningsknop indien deze storend mocht zijn.
Terugkeren kan met de pauze toets (links) of ook met de “Esc” toets

« van 3 »