Info andere wandelclubs.

1. WSK Marke vzw: Reis Zwitserland.-/-
2. De rustige Bosstappers vzw, Jabbeke: Wandeltochten 2022.-/-
3. WSV Willen is Kunnen, Vlissingen. Wandeltocht zaterdag 09 april 2022.
4. Raadplegen wandelkalender (link).

1.
Beste wandelvrienden,

W.S.K. Marke vzw trekt van 7 t.e.m. 15 september 2022 naar Zinal (Zwitserland).
De inschrijvingen waren voorzien om af te sluiten eind 2021.
Maar omwille van de coronapandemie wordt de inschrijvingstermijn verlengd tot eind maart 2022.
En gezien er nog plaatsen over zijn op de bus nodigen we de leden van andere clubs ook uit om mee te reizen.
De nodige informatie kan je vinden in de PDF in bijlage.
Hoe meer zielen, hoe meer wandelvreugd!

Klik hierna op” Reisinfo” om de PDF met alle reisinfo te openen.

Met vriendelijke wandelgroeten,

Rik Bulckaen
voorzitter W.S.K. Marke
lid Bestuursorgaan Wandelsport Vlaanderen, dé wandelfederatie
rik.bulckaen@gmail.com

****************************************************************************

2.
Beste Wandelvrienden,

Beter laat dan nooit wenst het vernieuwde bestuur van wandelclub RUSTIGE BOSSTAPPERS vzw JABBEKE jullie een voorspoedig en gezond 2022 en dat we weer naar hartenlust kunnen wandelen en mensen ontmoeten.
Na een moeilijk jaar met coronabeperkingen en een zoektocht naar bestuursleden kunnen wij u met vreugde melden dat de wandelclub Rustige Bosstappers vzw uit Jabbeke (5178) terug op de rails staat.
Een drietal personen blijven in het bestuur, aangevuld met enkele nieuwe gemotiveerde bestuursleden. In bijlage de nieuwjaarswensen van het nieuwe bestuur.

Ondanks er geen tochten in de WIB staan, vragen wij om volgende data van onze wandeltochten te willen doorgeven aan jullie leden
.
            Vrijdag 11 maart 2022, startplaats Zaal Sarkoheem in Zerkegem
            Zaterdag 23 april 2022, startplaats Zaal De Schelpe in Snellegem
            Zondag 30 oktober 2022, startplaats Zaal De Schelpe in Snellegem

We duimen voor een goed wandeljaar en hopen jullie te mogen ontmoeten op een van onze wandeltochten.

Met vriendelijke groet,

Namens wandelclub RUSTIGE BOSSTAPPERS vzw JABBEKE
DE VISCH Marie-Paule
0498/22.03.39
050/81.54.46
********************************************************************************

3.
Beste wandelvrienden en -vriendinnen in België en Zeeuws-Vlaanderen

Op zaterdag 9 april a.s. organiseert WSV Willen is Kunnen uit Vlissingen weer haar jaarlijkse de “De Ruytermars” vanuit Vlissingen. Speciaal voor onze Belgische en Zeeuws-Vlaamse wandelvrienden is deze wandeltocht dit jaar ook te combineren met een oversteek met de ferry over de Westerschelde (Breskens-Vlissingen). Dit is dus een unieke mogelijkheid om aan deze wandeltocht deel te nemen.
Men kan de auto of fiets parkeren bij het veerplein in Breskens en van daaruit de oversteek maken met de ferry. Bij de aankomstplaats van de ferry in Vlissingen kun je direct mee stappen op één van onze parcoursen (nabij het treinstation). Alle parcoursen (behalve de 5 km.) komen daar namelijk langs.

Volg de markering (zwarte pijl op een gele achtergrond) vanaf de Ferry (treinstation) over de zeewering richting Vlissingen. Je geniet van een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Nergens anders in Europa passeert de scheepvaart zo dicht langs de kust als hier. Je kunt de schepen bij wijze van spreken bijna aanraken. Je stapt langs de Koopmanshaven (de thuishaven van de Nederlandse en Belgische loodstenders), langs het voormalig woonhuis en het standbeeld van Michiel de Ruyter. Via de karakteristieke Boulevard en een uniek bosgebied (Nollebos) kom je vanzelf bij onze startlocatie aan de Zuidbeekseweg 22, 4386 ND te Vlissingen (Speeltuin Lammerenburg).

Schrijf je nu in voor deze unieke mogelijkheid. Dat kan online via onze website www.wikvlissingen.nl vanwaar je doorverwezen wordt naar www.wandel.nl en je kunt na inschrijving en betaling de route per email opvragen via: klankex2@zeelandnet.nl (Let op: stuur na inschrijving dus nog even een mailtje met de gewenste afstand. Doe dit voor vrijdag 8 april)

Voordeel: bij onverwachtse verhindering kun je dan het “uitstapje” ook op een zelf gekozen dag maken, uiteraard dan zonder markering van de route maar wel met een duidelijke beschrijving van het parcours.

Ben je niet in de gelegenheid om online in te schrijven? Dan vertrouwen wij erop dat jij je inschrijft tijdens de wandeling op 9 april als je onze startplaats “passeert” en krijg je daar de routebeschrijving van de gewenste route (10, 15, 25 of 40 km.) waarna je de route weer kunt vervolgen tot je vanzelf weer uitkomt bij de Ferry naar Breskens.

Jij komt toch ook naar deze unieke wandelbelevenis? Wij heten je graag van harte welkom op 9 april.

Met sportieve groet,

Bestuur WSV Willen is Kunnen, Vlissingen

*******************************************************************************

4.
Link naar de wandelkalender.

Door Covid-19 gedwongen dienen vele clubs hun wandeltocht te annuleren.
Het is dan ook geen slecht idee om de wandelkalender te raadplegen om een nutteloze verplaatsing te voorkomen.
Na aanklikken van onderstaande link kom je op de wandelkalender terecht.

************************************************************