Wandelclub Beernem

xr:d:DAEi32GsYhA:1186,j:44843398136,t:23010815

Sneukeltocht woensdag 2 oktober

C:\Users\Els\Documents\wandelclub Beernem\2019\Raad van beheer\Bloemendaletocht - Te Gekke Wandeling 03-02-2019\TeGek_tegekkewandelingen_logo-01.png C:\Users\Els\Documents\SOB\2017\logo_Beernem_pos2.jpg

C:\Users\Els\Documents\Bijzonder comite van de sociale dienst (3)\samen veerkrachtig.png

WANDEL-SNEUKELTOCHT OP WOENSDAG 2 OKTOBER

ISM DE ZORGINSTELLINGEN VAN BEERNEM

Wandelclub Beernem organiseert samen met de zorginstellingen van Beernem voor de 2de maal een wandel-sneukeltocht. Wij zorgen voor de tocht en de zorginstellingen voor de hapjes.

Prijs : 2€

Starten kan van 10u tot 15u

Dit jaar start onze wandel-sneukeltocht in De Vleugel, dat is de foyer van de theaterzaal van het Sint-Amandusinstituut.

We trekken met alle afstanden het Bulskampveld in aan het Aanwijs. Na 2,6 Km. hebben we onze eerste stop in het bezoekerscentrum van het Provinciaal domein. Van hieruit keert de kortste afstand via het nieuwe rolwagenpad en de Heirweg terug naar Sint-Amandus waar we aankomen na 5,7 km.

De 10 km. gaat vanuit het bezoekerscentrum een eindje door enkele mooie boswegels naar de tweede stop in Loca Labora waar we na 5,4 km. kunnen genieten van een nieuwe pauze. Van daaruit vatten we de terugtocht aan door een erg mooi stukje Bulskampveld om aan de prachtige kapel aan Driekoningen de kortste afstandstappers te vervoegen. Na 9,9 km. zijn we terug aan ons startpunt

De 12 km. gaat na de eerste stop ook naar Loca Labora maar volgt de richting Hertsberge . Via enkele majestueuze dreven bereiken we de tweede stop na 7,8 km. We keren terug samen met de 10 km maar aan de Heirweg volgen we nog enige mooie paden langs “Het Blommeke” en een prachtig stukje natuur van het Sint-Amandusinstituut om ons eindpunt te bereiken na 12,3 km.

De twee kortste afstanden zijn rolwagenvriendelijk. De langste afstand is meer geaccidenteerd.

Alle leden en niet-leden zijn van harte welkom.