Wandelclub Beernem

xr:d:DAEi32GsYhA:1186,j:44843398136,t:23010815

Nieuwsbrief 29 november 2021

Nieuwsbrief Wandelclub Beernem: 29 november 2021.

Beste wandelvrienden,

Opnieuw een Nieuwsbrief van uw wandelclub, met helaas, ook dit keer geen positief nieuws.
Maar voor wie de nieuwsberichten wat heeft opgevolgd zal dit zeker geen verrassing zijn.

In ons ledenblad van vorige maand kondigden we aan dat de leden hernieuwingsdag zou plaats vinden op 4 december in zaal Sinjo in Sint-Joris. Maar nog maar eens heeft het Coronabeestje ons genadeloos ingehaald.
We hebben met het bestuur de voor- en nadelen afgewogen en beslist om ook dit evenement te schrappen. De cijfers zijn zo slecht, en vooruitzichten op beterschap zijn er niet onmiddellijk.

We waren dus opnieuw genoodzaakt, om voor de veiligheid en gezondheid van ons allen, te zoeken naar een alternatief voor de verdienstelijke leden en het vernieuwen van het lidgeld.

Wat de verdienstelijke leden betreft gaan we in het voorjaar van 2022 (zodra de cijfers het toelaten) een namiddag organiseren met koffie (of iets sterkers) en taart. Dan ontvangen jullie uiteraard ook jullie geschenk. We brengen jullie via een nieuwsbrief of het ledenmagazine verder op de hoogte.

Het hernieuwen van het lidgeld kan dit jaar als volgt:

Het lidgeld bedraagt net als vorig jaar18 € per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 €.

De betaling kan het eenvoudigst door het verschuldigde bedrag over te schrijven op de bankrekening van “WANDELCLUB BEERNEM” met nr. BE26 9734 1326 8029 (opgelet !!! NIEUW REKENINGNUMMER), dit met de vrije mededeling “LIDGELD 2022”, en de naam of namen van de leden.

Je kan ook ten huize van onze ledenverantwoordelijke Roger DE SCHUYTER betalen.

Dan stop je het verschuldigde bedrag, en jullie gegevens, in een enveloppe en dropt die in de brievenbus van Roger , TUINWIJK 56 in Sint-Joris.

Alle leden die hun lidmaatschap vernieuwd hebben zullen hun attest voor de mutualiteit opgestuurd krijgen. Weet dat je jouw lidgeld zo al bijna volledig kan terugverdienen bij haast alle mutualiteiten.

Belangrijk hierbij te vermelden is dat je deze formulieren pas kan indienen vanaf 01/01/2022.

Wie graag de wandelgids ”WALKING IN BELGIUM” (de vroegere Marching) koopt, kan het bedrag van 6 € (winkelprijs 17 €) mee overschrijven bij de betaling van het lidgeld.

De Marchings zijn op te pikken bij onze ledenverantwoordelijke Roger (adres: zie hierboven). Wel graag eerst telefoneren om zeker te zijn dat er iemand thuis is – Tel. 0495/89.54.54.

Mensen die hun Marching komen ophalen krijgen dan ook hun mutualiteitspapieren mee.

Marleen, onze busverantwoordelijke, had weer heel wat voorbereidend werk geleverd voor de busreis van 11 december naar Ieper. Helaas, ook deze activiteit moeten we afgelasten.

De tocht van “Nooit Moe Boezinge” diende om organisatorische reden te worden geannuleerd. Maar met vele mensen op een bus kan voorlopig ook niet echt.

Jammer voor het werk van Marleen en het missen van de Last-Post onder de Menenpoort.

We hebben wel één geluk… De Last-Post wordt iedere dag om 20 uur geblazen, er komen dus zeker nog gelegenheden om dit eens mee te maken.

Ik wil wel speciaal al onze leden, bij voorbaat, reeds bedanken voor het trouwe hernieuwen van het lidmaatschap.

We hebben in het voorbije jaar alsnog 6 wandelingen kunnen organiseren. Samen met de uitgepijlde coronawandelingen van oktober ’20 tot en met mei ’21 hebben we getracht al onze leden te plezieren met vele wandelkilometers in onze prachtige gemeente.

Met onze 394 leden dit jaar waren we één van de grotere wandelclubs van Vlaanderen en zijn we misschien wel de vereniging met de meeste leden in Beernem.

Namens het hele bestuur, onze oprechte dank hiervoor. We hopen ook oprecht dat iedereen aan boord blijft van onze club.

Beste Leden, nogmaals onze verontschuldigingen voor alle wijzigingen en afgelastingen, weet dat we het ook zeer graag anders hadden gezien. Hopelijk tot heel snel op een of andere wandeling en vergeet vooral niet het veilig en gezond te houden.

Met de beste wandelgroeten,

Uw voorzitter,

Els Vyncke

 

Rond 20 december is de volgende nieuwsbrief gepland.

Hopelijk hebben we dan reeds een beter zicht op de evolutie van het virus.

Volgens de specialisten hoeft een mutatie niet steeds slecht nieuws te betekenen.

Dat hopen wij natuurlijk ook.


Raadpleeg ook steeds onze website voor de laatste berichten.

www.wandelclubbeernem.be