januari 2022

Nieuwsbrief 12 januari 2022

Nieuwsbrief Wandelclub Beernem: 12 januari 2022.

Beste Wandelvrienden,

Vooreerst moeten we ons verontschuldigen, bij jullie, onze trouwe leden.
We kregen de voorbije week meerdere telefoontjes van verontruste leden met de vraag of ons vierde ledenmagazine van 2021 nog ging verschijnen.
Even verduidelijken dat dit geheel buiten onze wil is gebeurd. Wij hebben reeds op 9 december de drukkerij het fiat gegeven om ons boekje te drukken en te laten verspreiden.
Door enige communicatiefouten, tussen de drukkerij en onze leverancier van de gedrukte boekjes, zijn de magazines blijven liggen bij de drukker. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Intussen zouden alle leden hun magazine moeten ontvangen hebben.

In onze vorige nieuwsbrief van 23 december 2021 hadden we het al over de aangekondigde vijfde Coronagolf. En nu… zitten we er middenin. Dat heeft uiteraard ook weer consequenties voor onze wandelclub. Vandaar dus deze nieuwsbrief, amper 3 weken na de vorige.

Verder in deze nieuwsbrief vind je een uitnodiging om het geschenkje “Verdienstelijk Lid” te komen afhalen op zaterdag 22 januari tussen 13u30 en 17u00 in Café De Bolzak, Wellingstraat 117 te Beernem.
In de uitnodiging vind je ook alle verdere informatie over wat er op deze namiddag nog te doen staat. We zullen AL ONZE LEDEN in ieder geval graag verwelkomen met een gratis drankje.

Als het overlegcomité geen roet in het eten gooit, en we het uiteraard veilig kunnen houden, en de coronacijfers geen buitenproportionele sprongen meer maken, zal onze Bloemendaletocht van zondag 6 februari kunnen doorgaan vanuit OC De Kleine Beer.
Wat wel al zeker is dat er GEEN catering mogelijk zal zijn.
Het wordt dus een tocht zonder eten en drinken in de startzaal.
Maar onze parcoursbouwer, Marc, heeft zijn wandelingen zo uitgetekend dat er op de parcours wel enige drankstops en toiletmogelijkheden zullen zijn.
Sowieso volgt er later op de maand of begin februari nog een nieuwsbrief, waarbij we een update van de omstandigheden en mogelijkheden zullen geven.

Opgelet! De busreis van 13 februari naar het pittoreske Hemelveerdegem werd door de inrichters geannuleerd.

Zo, we hopen jullie massaal te kunnen begroeten op een van onze volgende organisaties en tot zolang de beste groeten en vooral… Hou het gezond.

Uw voorzitter,

Els Vyncke

UITNODIGING

AFHALEN GESCHENK VERDIENSTELIJKE LEDEN, VENIEUWEN LIDMAATSCHAP, enz ….. IN CAFE “DE BOLZAK” VAN 13U30-17U00

Onze “Verdienstelijke leden van 2020” hebben lang moeten wachten op hun geschenk. Door het Corona-beestje konden we géén ledenfeest organiseren in 2020-2021. Ook onze namiddag met koffie en taart viel in het water. Maar nu kunnen zij eindelijk hun geschenk in ontvangst nemen. We kunnen op dit moment niets groots organiseren maar zorgen voor een mooi alternatief in “De Bolzak” met een gratis drankje.

Opgelet er valt nog wel wat meer te doen deze namiddag:

• Afhalen geschenk verdienstelijke leden
  • Vernieuwen lidmaatschap
  • Afhalen geschenk bij vernieuwing lidmaatschap
  • Afhalen poncho/rugzak voor wie zijn boekje inleverde
  • Aankoop Walking 2022
  • En natuurlijk gezellig bijpraten….

Datum : Zaterdag 22 januari 2022 van 13u30 – 17u

Plaats : Café “De Bolzak”, Wellingstraat 117 in Beernem / zaal achteraan (ingang zijkant)

We hopen op deze namiddag velen van jullie terug te zien. Uiteraard zijn ALLE LEDEN welkom.

Wie niet aanwezig kan zijn, géén probleem. De administratie kan ook op één van onze volgende tochten in orde gebracht worden.

HOU ZEKER DE COVID-MAATREGELEN IN HET OOG

Raadpleeg ook steeds onze website voor de laatste berichten.

www.wandelclubbeernem.be