Wandelclub Beernem

sept_23

Groepswandeling 02 augustus 2023

WOENSDAG 02 AUGUSTUS 2023

TEAMBUILDING WANDELCLUB

De meeste sportclubs, verenigingen en bedrijven trachten de samenhorigheid tussen hun leden en medewerkers te stimuleren door het organiseren van teambuilding, al of niet gespreid over meerdere dagen. Dus kan ook onze wandelclub niet achter blijven! Daarom organiseren we een teambuilding op onze manier: Een groepswandeling voor onze leden in een prachtige natuurlijke omgeving!

Programma?

Een groepswandeling met keuze tussen een wandeling van 5 kilometer of een wandeling van 9 kilometer.

Wanneer?

Woensdag 2 augustus.

Samenkomst?

Op de parkeerterreinen van voetbalclub Sparta Ursel, Urselseweg 185, Ursel om 14 uur.

Hoe het parkeerterrein bereiken?

Via Knesselare-Dorp rijdt u richting Ursel gedurende een drietal kilometer. U passeert dan op de aan de rechterzijde gelegen oude gebouwen van Drukkerij Verstraete en na een honderdtal meter op uw linkerzijde heeft u een eerste inrit op de parking. Deze oprit gemist? Geen probleem: een honderdtal meter verder op uw linkerzijde heeft u een tweede inrit.

Toelichting van het parcours.

De wandeling van een vijftal kilometer onder leiding van mezelf gaat via de Ganzekleit naar het tijdens de Tweede Wereldoorlog aangelegde vliegveld (met voor geïnteresseerden uitgebreide informatiepanelen). Dan via de nieuwe parkeerplaats door de bossen naar de Rammelarestraat om een drankje, aangeboden door het bestuur, te nuttigen in de gereserveerde cafetaria van het Drongengoed.

Voor de grotere wandeling onder leiding van Romain (mijn echtgenoot) gaan we via de bossen naar de Oude Brugse Heirweg. Daar links afslaan naar het in 1956 aangelegde vliegveld om via een nieuwe wandelweg rond de startbaan ook van een gratis consumptie te genieten in het Drongengoed.

Daarna blijft er nog een gemeenschappelijk af te leggen gedeelte van ongeveer 1,5 kilometer om terug onze startplaats te bereiken.

Alle leden wensen wij van harte welkom in onze woonomgeving!

Marleen De Roo.