januari 2022

Clubinfo

Opgelet! De busreis naar Hemelveerdegem, die gepland was op 13 februari 2022, gaat niet door. De inrichtende club werd door de Corona maatregelen genoodzaakt om deze tocht te annuleren.

Onder voorbehoud.

De “Bloemendaletocht” op zondag 06 februari 2022 kan, volgens de op vandaag gekende maatregelen, nog steeds doorgaan.
Dit met inschrijving en natuurlijk ook uitpijling, maar wel zonder catering en rustposten.

Extra nieuws ivm afhalen poncho’s en rugzakken

Bij voldoende aantal stempels in zijn/haar wandelboekje “Limited Edition” kan dit ingeruild worden voor geschenken. Bij 15 stempels ontvangt men een poncho of bij 25 stempels een rugzak.

Vele wandelclubs annuleren nu hun tochten, hierdoor zijn de plaatsen om deze af te halen heel beperkt.
Wandelsport Vlaanderen heeft de clubbesturen de volmacht gegeven de geschenkjes af te halen in het secretariaat van Wandelsport Vlaanderen in Maldegem. Het afhaalmoment, voor de clubs, is voorzien op vrijdag 14 Januari 2022. Wie zijn wandelboekje binnenbrengt bij Roger vóór donderdag 13.01.2022 mag erop rekenen dat het bestuur zorgt dat de cadeautjes worden afgehaald in Maldegem.

*****************************************************************************************************

Opgelet!
– Het rekeningnummer van de club werd gewijzigd naar BE26 9734 1326 8029 (Argenta).
– Dit jaar gaat het ledenfeest, die normaal in november gepland was, niet door.
– Op zaterdag 04 december, gaat de dag voor het hernieuwen van het lidmaatschap wel door. Dit met gratis koffie en gebak.

Els Vyncke, voorzitter