Startpagina

februari 28th, 2019 | Posted by wandelclubbeernem.be in Startpagina

BELANGRIJK BERICHT voor onze leden! EEN NIET TE MISSEN BUSREIS !

Op vandaag zijn er nog heel wat plaatsen op de bus beschikbaar.
Inschrijven kan nog tot dinsdag 23 april.
Wacht echter niet tot de laatste dag om je in te schrijven.
Dit maakt het voor ons organisatorisch wat éénvoudiger.
Zeker als we in de laatste dagen nog een wijziging aan Sima Tours dienen door te geven.

Beste Wandelvrienden

Zondag 28 april 2019 valt er in de Rodenbachstad Roeselare heel wat te beleven…. Vlaanderen Wandelt …. De vroegere Nationale Wandeldag … Een samenwerkingsverband tussen de stad Roeselare, Wandelsport Vlaanderen en WSV De Colliemolen.

Wandelclub Beernem verrast met een uitzonderlijke busreis voor de ongekende prijs van 5 “zegge en schrijve” …vijf luttele euro’s , inschrijfgeld van 1,50 euro INBEGREPEN.

Geen verplaatsing met de auto … geen parkeerproblemen … alles vooraf geregeld… u stapt van de bus vlak vóór de ingang van de Expo hallen en je kan onmiddellijk beginnen wandelen…. makkelijker kan het niet.

Alle info is terug te vinden in ons ledenmagazine van eind maart 2019.

Dringend inschrijven is de boodschap :

U komt toch ook!

==================================================================================

Inschrijven voor onze busreizen kan:
Op het secretariaat tijdens de wandeltochten van onze club.
of bij  Roger  De Schuyter  : GSM 0495/895454
of via de club telefoon: GSM 0474/417896
of via e-mail:  info@wandelclubbeernem.be

Prijs voor inclusie 2019.
Wandelclub Beernem valt in de prijzen. Tekst en foto’s zie rubriek “Info.

Info aangaande de busreizen en de eigen organisaties kun je vanaf heden
terugvinden onder de rubriek “Kalender” bij “Busreizen 2019” en “Wandelkalender 2019

STREEK OM TE ONTDEKKEN ! Beernem …parel voor wandel- en fietstoerisme. De landelijke gemeente Beernem ligt op zowat 15 km van Brugge, op de grens van West- en Oost-Vlaanderen. De gemeente is een fusie van Beernem, Oedelem en Sint-Joris. Beernem is via de TV-serie ‘De bossen van Vlaanderen’ vooral gekend als een zeer bosrijke gemeente. Het Provinciaal Domein Bulskampveld is het grootste aaneengesloten bosgebied van West-Vlaanderen. Oedelem staat garant voor weiden en akkers. Het ‘Beverhoutsveld’ is een beschermd landbouw- en natuurgebied met talrijke dreven en paden die uitnodigen tot onthaasten. ‘Oedelemberg’, een zachte glooiing van 23 meter, is uitzonderlijk voor dit vlakke landschap. Sint-Joris is de kleinste deelgemeente; het dorp ligt rond de kerktoren geschaard aan de idyllische oevers van het kanaal Brugge-Gent. Beernem is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Diverse wandel- en fietsroutes zetten de vele aspecten van Beernem extra in de kijker.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.