Header

december 24th, 2011 | Posted by wandelclubbeernem.be in Startpagina - (Reacties uitgeschakeld voor )

Uitslag van de Lattenklieverstocht te Sint-Joris is terug te vinden in de folder Uitslagen.

Drie fotoreportages zijn toegevoegd in het Fotoboek. Deze zijn van de Nieuwjaarstocht, Bloemendaletocht en busreis naar Zoersel

BUSREIS naar BRAKEL op zondag 29 april 2018 – Vlaanderen Wandelt. Er zijn nog 10 vrije plaatsen. Schrijf u tijdig in !!!

Uitslag van de Bloemendaletocht te Beernem is terug te vinden in de folder Uitslagen.

==========================================

STREEK OM TE ONTDEKKEN ! Beernem …parel voor wandel- en fietstoerisme. De landelijke gemeente Beernem ligt op zowat 15 km van Brugge, op de grens van West- en Oost-Vlaanderen. De gemeente is een fusie van Beernem, Oedelem en Sint-Joris. Beernem is via de TV-serie ‘De bossen van Vlaanderen’ vooral gekend als een zeer bosrijke gemeente. Het Provinciaal Domein Bulskampveld is het grootste aaneengesloten bosgebied van West-Vlaanderen. Oedelem staat garant voor weiden en akkers. Het ‘Beverhoutsveld’ is een beschermd landbouw- en natuurgebied met talrijke dreven en paden die uitnodigen tot onthaasten. ‘Oedelemberg’, een zachte glooiing van 23 meter, is uitzonderlijk voor dit vlakke landschap. Sint-Joris is de kleinste deelgemeente; het dorp ligt rond de kerktoren geschaard aan de idyllische oevers van het kanaal Brugge-Gent. Beernem is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Diverse wandel- en fietsroutes zetten de vele aspecten van Beernem extra in de kijker.