Header

december 24th, 2011 | Posted by wandelclubbeernem.be in Startpagina - (Reacties uitgeschakeld voor )

BUSREIS naar Ellignies-St.-Anne (Prov. Henegouwen) op zondag 07 oktober 2018.

Vertrek om 08.00u. Er zijn nog 12 plaatsen vrij, inschrijven best via R. De Schuyter: GSM 0495/895454 of GSM 0474/417896.

===============================================================================

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitslag van Rondom de Kijkuit is terug te vinden in de folder Uitslagen.

Drie fotoreportages zijn toegevoegd in het Fotoboek. Deze zijn van de Nieuwjaarstocht, Bloemendaletocht en busreis naar Zoersel

==========================================

STREEK OM TE ONTDEKKEN ! Beernem …parel voor wandel- en fietstoerisme. De landelijke gemeente Beernem ligt op zowat 15 km van Brugge, op de grens van West- en Oost-Vlaanderen. De gemeente is een fusie van Beernem, Oedelem en Sint-Joris. Beernem is via de TV-serie ‘De bossen van Vlaanderen’ vooral gekend als een zeer bosrijke gemeente. Het Provinciaal Domein Bulskampveld is het grootste aaneengesloten bosgebied van West-Vlaanderen. Oedelem staat garant voor weiden en akkers. Het ‘Beverhoutsveld’ is een beschermd landbouw- en natuurgebied met talrijke dreven en paden die uitnodigen tot onthaasten. ‘Oedelemberg’, een zachte glooiing van 23 meter, is uitzonderlijk voor dit vlakke landschap. Sint-Joris is de kleinste deelgemeente; het dorp ligt rond de kerktoren geschaard aan de idyllische oevers van het kanaal Brugge-Gent. Beernem is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Diverse wandel- en fietsroutes zetten de vele aspecten van Beernem extra in de kijker.